YahElite – Yahoo Messenger Alternatif

YahELite is a full featured Yahoo chat client that loads quickly, runs fast and is considerate of your computers resources.

Because YahELite uses the minimal amount of DLLs, you get much less lag and smoother scrolling. YahELite uses very little RAM to run, and minimal system resources, typically less than 2 MB of RAM.
Other chat clients based on Visual Basic, Java or HTML need more than 12 MegaBytes just to start.

YahELite makes no changes to your registry and installs no DLLs.

YahElite is a system friendly chat client for use with Yahoo Chat Services. You can use it with, or instead of Yahoo Messenger™ as long as you don’t login with the same account name in both. YahELite’s Improved spam protection offers filters by name, text, wildcard ignores and ‘bot’ behavior. Boot resistance and resume session give you more control than ever before.

Download FULL YahELite (recommended) Includes the install/uninstall.

==========================================================

Dengan banyaknya comment tentang sulitnya menggunakan Yahoo Messenger di Internet Gratis XL (penyettingan proxy), maka YahELite merupakan alternatif pengganti Yahoo Messenger.

Install & Setting Proxy

Mulai Chatting…

ariefew.co.cc

6 Responses

  1. hmm kalau boleh pusatkan terjemahan kata2nya ke bahasa indo aja…jangan campur aduk gitu donk dgn bhs bule…………….. bikin ga mudeng aja neh atikelll

  2. @4ndr3,😀 sorry…. mungkin keterbatasan waktu, shg banyak kata2 yg langsung ku copy paste lewat website aslinya atau wikipedia…. tapi yg penting kan di settingannya…. kan sudah ada gambar yg menjelaskan itu semua. Menurutku sedikit gambar lebih “mewakili”, dari pada kata2 yg banyak…..

  3. asyik ne…? YAh elite tpi terimasih boos but infonya
    jad bs ym gratiiiiiiis

  4. @sasntro Holic,
    selain yahelite, anda bisa menggunakan pidgin https://ariefew.wordpress.com/2008/09/30/pidgin-multi-instan-messenger/
    atau tetap menggunakan YM, dengan tambahan proxycap http://ariefew.co.cc/internet/your-freedom-with-proxycap

  5. kang arief, q mo tanya, q dah seting YM sesuai juklak sampean tp tanpa install proxycap, tp blom bs ol, disconnect melulu atau belum bisa masuk ya…
    username dah q kasih alamat imel yahoo
    q coba pake pidgin juga podho wae…
    mohon dijelasin dong….
    suwun….

  6. kalu yahelita, gak perlu proxycap, sebab bisa ke port 8080 (kalau pakai YF), coba setting proxy di yahelite

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: